20 Şubat 2013 Çarşamba

Senin favorin hangisi?

















17 Şubat 2013 Pazar

Metalik Renkler, 2013 İlkbahar-Yaz

Metalik renkler 2013 İlbahar-Yaz modasının olmazsa olmazı. Metalik pembeler, maviler, yeşiller, dore, lame bu yıl gözlükten ojeye, ayakkabıdan telefon kılıflarına kadar her yerde. Bu iddialı renkleri sadece gece kıyafetlerinde kullanacağınızı düşünmeyin. Günlük kıyafetlerinizi metalik pembe rujunuz yada çantanızla kombinleyebilirsiniz. Beyaz t-shirtün altına giyeceğiniz metalik mavi bir pantolon da pek tabi sizi bir Fashionista'ya dönüştürebilir.

16 Şubat 2013 Cumartesi

David Koma Modanın Patlayan Yıldızı


David Koma sofistike tasarımlarıyla Londra Moda Haftasının en beğenilen isimlerinden biri. 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonuna güçlü ama yumuşak parçalar hakim. Turuncu, beyaz, siyah, kaplumbağa yeşili ve gece mavisi tasarımlar, deri ve ipek kumaşlarla sofistike ve seksi bir hava yakalıyor.Takipçileri arasında Cheryl Cole, Beyonce, Miley Cyrus ve Pixie Lott da var.

Modanın Kalbi Londra'da Atıyor

Londra Moda Haftası dün tüm görkemiyle başladı. Bu yıl 59 tasarımcının katılacağı moda şöleninin ilk gününe metalik renklerin gözalıcı ve kışkırtıcı etkisi damga vurdu. Burberry harika koleksiyonuyla yine çok konuşuldu. Ne dersiniz? Sizce de harika değiller mi?