5 Nisan 2013 Cuma

Armut Tipi Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Armut şeklinde bir vücudun pek de güzel olmadığını düşünüyor ve geniş basenlerinizden yakınıyorsanız çok yanılıyorsunuz. lspati Rihanna, Beyonce, Jennifer Lopez, Kim Kardashian. ince bel, dar omuzlar, geniş kalça, kalın üst bacaklar armut tipin özellikleridir. Bu tip vücuda sahip kadınların yapması gereken en önemli şey dikkati alt vücut yerine üst vücuda cekmek ve üst kısma hacim kazandırmaktır. Işte armut tipe göre giyinmenin püf noktaları;
  1. Boru paça pantalonlar ve jeanler tam size göre. Ispanyol paçalar da siz de güzel durur. Kargo pantolonlardan ve kaprilerden uzak durun. Pantolonunuzun cepleri büyük olmasın, büyük cepler sizi oldugunuzdan daha iri gösterecektir. Bluzunuzden daha koyu renk bir pantalon tercih edin.
2. Etek seçimine dikkat edin. Dizin 2-3 parmak üstü dar etekler tam size göre. Kalçaya oturmayan bol bir etek basenlerinizi çok daha büyük gösterir.. Eteğinizde önden bir yırtmaç hoş görünebilir. Bu bacaklarınızı daha uzun ve ince gösterecek ama bu sene pek moda degil, bunu da ekleyelim.

3.Takılar ve şallar dikkati üst bedene çeker. Ne kadar büyük o kadar iyi benden söylemesi.


4.Omuzlarınızı geniş gösteren kıyafetler tam size göre. Ayrıca omuz dekoltesi çok masum ama bir o kadar da seksidir. Omuzlarınızı nemlendirmeyi unutmayın, cildinize  katacağınız bir ışıltı sizi daha seksi ve sağlıklı gösterecek. Tek omuzlar, halter yakalar da size göre. Yada vatkalı bir ceket, gömlek veya elbiseyle omuzlarınıza  hacim kazandırın.


 
 
5. VEEEE son kurtarıcınız blazer ceketler, özellikle vatkalı olan ve kalçada biten yada kalçayı örten ceketler



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder